Extra Diensten

Verzorging van paarden met blessure

Indien u een paard heeft die een peesblessure, een wonde,even op rust na training,... kan u ook bij ons terecht. Ik ben dierenartsassistente en kan gerust uw taak van naverzorging op mij nemen. Een nazorg voor een blessure kan heel wat tijd vergen en daarom is het niet altijd evident om vol te houden. Een goeie nazorg is belangrijk voor het verdere verloop van de genezing en met oog op een goede revalidatie om dan terug in de sport te kunnen. 

Fokken van paarden

Zelf fokken we ieder jaar ook 1 a 2 veulentjes. Onder onze stalnaam Vertac hopen we zoals iedere fokker om eens een eigen gefokt paard op de renbaan te zien staan!


foto zijn twee eigen gefokte paarden.


      Paard bij aankomst en bij vertrek

Communicatie met dieren

Communiceren met dieren op telepathisch niveau. Wil je weten wat er omgaat in je dier? wil je contact  hebben met een overleden dier? Dit kan op afstand via een foto gebeuren en dit kan een poes, hond, paard,vogel, ...

Indien u hier meer uitleg over wenst kan u gerust contact opnemen.

Releasen van Trapped Emotions

Ieder dier en mens heeft wel een mentaal rugzakje mee met deze methode help ik de dieren om hun rugzakje te lossen. waardoor er heel mooie reacties ontstaan in gedrag.

Energetisch behandelen van paarden en honden.

Energetisch behandelen van dieren kan zoveel rust in een dier brengen. Het helpt om de chakra's terug te laten openzetten zodat de energetische stroom terug op hang komt. Het is een healing op alle vlak!

Dit doe ik voornamelijk bij de dieren die hier op pension of op vakantie zijn.


Koerspaarden

Onze hobby zijn onze paarden! We hebben een aantal van onze eigen paarden in training staan. Om dan te koersen dit onder de naam Bio -Haras